Zoeken

Indian en Victory pakken uit op Motorbeurs Utrecht

3 februari 2016
Indian Motorcycle en Victory Motorcycles pakken uit op de MOTORbeurs (Jaarbeurs Utrecht, 18 tot en met 24 februari). Zo wordt onder andere het nieuwste lid van de Amerikaanse familie, de Indian Scout Sixty, aan het publiek gepresenteerd.

Indian Scout_Sixty

De gloednieuwe Indian Scout Sixty is volgens de Amerikanen perfect gebalanceerd en licht van gewicht. De zwarte vloeistofgekoelde V-Twin motor met een inhoud van 60 cubic inch, geeft een soepel en doseerbaar vermogen. De Scout Sixty is verkrijgbaar vanaf € 13.999.

Maar ook Victory laat wat moois zien. Naast het modellengamma, is de Captain America Streettracker te bewonderen op de stand. Deze custom bike is ontworpen en gebouwd door Grizzly, bekend van Big Twin magazine.

Wall of Death
Tevens staat de spannende steile wand, ook wel Wall of Death genoemd, dit jaar weer op de stand. Rijder Jan Laurens en zijn team laten hun kunsten zien op de 600cc Indian Scouts uit 1924 en 1925 op de steile wand uit 1937. Een aantal keer per dag mogen bezoekers bovenop de ton om de kunsten van het team te bewonderen.

Indian en Victory zijn te vinden op stand 12.C110.