Zoeken

Hoco Parts nieuwe distributeur van SBS remblokken

22 december 2015
Na 24 jaar met de Continental Banden Groep te hebben samenwerkt is Hoco Parts de nieuwe distributeur geworden van SBS remblokken voor de Nederlandse markt.

SBS

Als distributeur van verschillende premium merken als Arai, Rukka, Dunlop en Sena is Hoco Parts de uitdaging aangegaan om het marktaandeel van SBS in Nederland verder uit te bouwen. Het Deense SBS Friction A/S deed bijna een kwart eeuw de distributie via Continental, maar dat besloot eerder dit jaar zich op haar corebusiness te gaan concentreren.

Continental Banden Groep is erg behulpzaam geweest om de overdracht van alle producten en geschiedenis van de markt naar Hoco Parts zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen. Hierdoor kan vanaf 1 januari 2016, de dag dat de distributie in effect gaat, door Hoco Parts goede service worden verleend.

Christel Munk Pedersen, Sales Director SBS:
We hebben Hoco Parts altijd als een serieuze en belangrijke speler in de Nederlandse markt gezien. Hun producten en merk-portfolio is een perfecte match voor het SBS merk, voor verdere groei van SBS in een belangrijke markt.
Door onze langlopende sponsorrelatie met het Ten Kate Honda Team hebben wij een speciale band met Nederland. We denken dat Hoco Parts de juiste partner voor SBS is om service te bieden aan de Nederlandse dealers met een uitstekende productrange voor alle typen motoren.

David O’Neill, Managing Director Hoco Parts:
We zijn verheugd de kans te hebben gekregen een triple-A merk aan onze portfolio van premium motorproducten toe te voegen. De beslissing om SBS’ uitnodiging distributeur van hun producten te worden was dan ook snel genomen. We zullen, net als bij alle andere producten, onze expertise, voorraad en service inzetten om aan de markteisen te voldoen en samen het marktaandeel van SBS te versterken.