Zoeken

Aprilia en Moto Guzzi Days van start

9 april 2024
Tien jaar geleden werd het nog maar door een enkele importeur gedaan, maar tegenwoordig heeft zo'n beetje elke importeur wel z'n eigen roadshow. Zo ook bij Piaggio, dat het motorseizoen aftrapt met de Aprilia Days en Moto Guzzi Days, om liefhebbers de kans te geven een proefrit te maken.

 

"Aprilia en Moto Guzzi luiden elk jaar het motorseizoen in met een speciale promotieperiode bij hun verkooppunten", zegt het persbericht. "De “Aprilia Days” en “Moto Guzzi Days” bieden motorliefhebbers een unieke kans om op modellen van beide iconische Italiaanse merken te rijden en te profiteren van exclusieve voordelen op geselecteerde modellen in het assortiment."

Tijdens de Aprilia Days krijgen bezoekers de unieke kans om onder andere de sportieve RS 660, dynamische Tuono 660 en avontuurlijke Tuareg 660 uit te proberen. Bovendien profiteren klanten in april van voordeel oplopend tot €1.750 op geselecteerde modellen.

Tijdens de Moto Guzzi Days is de nieuwe Moto Guzzi Stelvio beschikbaar voor testritten. Naast de nieuwe Stelvio is het tijdens de Moto Guzzi Days ook mogelijk om een van de andere modellen uit het Moto Guzzi gamma te proberen, zoals de V7 of de V100 Mandello. In april profiteren klanten van voordeel oplopend tot €1.250 op geselecteerde modellen.