Zoeken

15 mei 100 MILES 4 BACA run

9 april 2015
Om de problematiek rondom misbruikte en mishandelde kinderen onder de aandacht te brengen organiseert de B.A.C.A. (Bikers Against Child Abuse) op 16 mei wereldwijd de 100 miles 4 BACA. De Nederlandse rit start in Kesteren op de Rijndijk.

ride out_baca

Op 16 mei 2015 wordt er met een grote groep motorrijders aandacht gevraagd voor een bijzondere missie: de Bikers Against Child Abuse. Op deze dag wil men laten zien dat het bieden van een veilige omgeving aan misbruikte en mishandelde kinderen centraal staat. De organisatie heeft tot doel om deze kinderen weer in hun kracht te zetten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

De jaarlijkse rit is wereldwijd bekend onder de naam 100 MILES 4 B.A.C.A. en wordt overal ter wereld op dezelfde dag gereden. De te rijden rit heeft een lengte van 100 mijl, zo’n 160 kilometer. Onderweg wordt gestopt om het publiek te laten zien dat B.A.C.A er is, waar men voor staat en wat men doet voor misbruikte en mishandelde kinderen wereldwijd.

De start locatie is:
Camping Betuwe – Hoge Dijkseweg 40 – 4041 AW Kesteren

Alle gegevens, een film van vorig jaar en een online inschrijfformulier zijn te vinden op de website: http://dutch.bacaworld.org.