Zoeken

14 april Moto Morini Meeting Zwolle

29 maart 2018
Nog geen plannen voor zaterdag 14 april en toevallig een Moto Morini in je schuur staan? Die dag organiseert de Moto Morini club in samenspraak met Morini specialist Stretta Motoren de jaarlijkse NL Moto Morini gathering in Zwolle.

Damn, inmiddels al weer 12 jaar geleden, man wat was dat gaaf... 

Het is dat we ons dat weekend al weer in Spanje moeten melden voor de derde ronde van het WK Superbike in Motorland Aragon, anders waren we d'r zelf graag even naar toegegaan, want ondanks dat de Chef al enkele jaren geleden afscheid heeft moeten nemen van zijn Corsaro heeft 'ie altijd wel een zwak gehouden voor dat kleine Italiaanse merk.

Twee keer per jaar wordt door de Morini club in samenspraak met Stretta Moto Passione in Zwolle een meeting georganiseerd en zaterdag 14 april is de eerste van dit jaar. Vanaf 11 uur ben je van harte welkom aan de Telfordstraat 16 te Zwolle voor een hapje, drankje, wat brommers kiek'n en een groepsfoto, waarna rond 13:00 uur een toertocht door de omgeving op de agenda staat. Na afloop weer wat hapjes en drankjes ter afsluiting van het event.

Meer info en aanmelden via de Facebook pagina van de Moto Morini Voorjaars Meeting 2018.