Suzuki 2012 V-Strom Black Rhinoat alles veranderde zomer 2011 in Kroatië, toen door Suzuki de lang geanticipeerde V-Strom 2.0 werd geïntroduceerd.">

Zoeken

Test: Suzuki V-Strom Black Rhino

De troefkaart op tafel

1 augustus 2012
Het moet worden gezegd, we hebben het nooit begrepen, de klanten die sinds de introductie van de V-Strom 650 in 2004 jaar in jaar uit rijendik bij de Suzuki dealer stonden om zich niet veel later de trotse eigenaar van V-Strom te mogen noemen.Natuurlijk, de fiets deed alles onopgemerkt, maar was op z’n zachtst gezegd niet sexy te noemen. DSuzuki 2012 V-Strom Black Rhinoat alles veranderde zomer 2011 in Kroatië, toen door Suzuki de lang geanticipeerde V-Strom 2.0 werd geïntroduceerd.
Inhoudsopgave
Test: Suzuki V-Strom Black Rhino
Spaanse zon
Duitse Franken
Frankische Schweiz
Conclusie
Technische gegevens

Suzuki 2012 V-Strom Black Rhino

In bijna alle opzichten was de nieuwe V-Strom was een meer dan geslaagde verbetering van het eerste model. Bijna, want Suzuki was het alsnog gelukt om de met accessoires volhangen versie het sexy uiterlijk in één klap ongedaan te maken. Dat het daadwerkelijk beter kan laat de Nederlandse importeur dit jaar zien met de V-Strom Black Rhino 2.0, de vernieuwde versie van de waanzinnig populaire reisgezel.

Tekst: Ed Smits
Fotografie: Ed Smits, Peter Aansorgh