Zoeken

Yamaha MotoGP onthult 2011 M1 kleurstelling in Sepang

12 februari 2011
Op 21 februari, daags voor de komende MotoGP test in Sepang, zal Yamaha haar kleuren van de 2011 M1 fabrieksracer onthullen, zo heeft het merk met de gekruiste stemvorken in een persbericht laten weten.

 Yamaha_MotoGP_Sepang_Spies

Met het vertrek van Valentino Rossi naar Ducati kwam ook een eind aan de samenwerking met titelsponsor FIAT, voor wie de negenvoudig wereldkampioen de belangrijkste reden was om als hoofdsponsor aan te treden bij het officiële Yamaha MotoGP fabrieksteam.

Ondanks de wereldtitel van Jorge Lorenzo en het verschuiven van wonderkid Ben Spies naar het fabrieksteam bleef het daarna echter angstvallig stil voor wat betreft een nieuwe hoofdsponsor voor het Yamaha MotoGP team. Yamaha_MotoGP_BangkokTijdens de recente MotoGP test op het circuit van Sepang reden beide coureurs dan ook op ongespoten fietsen, waarbij op de kuip het logo van de coureur was aangebracht.

Met een flitsbezoek in het Thaise Bangkok van Lorenzo en Spies na afloop van de recente MotoGP test zou het ons niet verbazen als de nieuwe hoofdsponsor van Yamaha in Aziatische hoek moet worden gezocht. Vooralsnog blijft het gissen, maar op 21 februari zal daar antwoord op gaan komen.