Zoeken

Isle of Man TT goes Live & On Demand

18 februari 2022
Goed nieuws voor de fans van de Isle of Man TT. Voor het eerst in de geschiedenis zal het roemruchte event in z'n geheel live worden gestreamd via een nieuw te lanceren TT-kanaal. Naast full coverage van training en races zal op het nieuwe kanaal achter-de-schermen content worden geplaatst.

Met het dit voorjaar te lanceren eigen digitaal kanaal TT+ krijgen fans wereldwijd toegang tot de Isle of Man TT en z'n rijders. Gedurende het hele jaar zal nieuwe gratis content worden geplaatst, inclusief een jaarlijkse documentaire (najaar 2022) en een uit meerdere afleveringen bestaande docuserie (voorjaar 2023).

Naast features, interviews en exclusieve onboard beelden geeft TT+ ook direct toegang tot 24 uur aan archiefmateriaal met hoogtepunten uit de recente geschiedenis van de TT. Abonnees van TT+ krijgen daarnaast ook gratis toegang tot live events zoals de TT Preview Show (april 2022) evenals verslag van de eerste TT Esports competitie in de nabije toekomst. 

In juni zal via TT+ voor het eerst in de 115-jarige geschiedenis verslag worden gedaan van de Isle of Man TT via de TT+ Live Pass. In het Verenigd Koninkrijk kost de TT+ Live Pass 14,99 Britse Ponden, 21,99 wanneer in Euro's wordt afgerekend. Voor dat geld krijg je live verslag, interviews na afloop en insights.

De live uitzendingen worden verzorgd door Isle of Man productiebedrijf Greenlight Television, dat een team van 200 mensen heeft samengesteld om verslag van het event te doen. Het aantal live-action camera's langs de baan is significant vergroot. In de lucht zal de actie op de baan middels twee helikopters worden gevolgd. 

Meer informatie: iomttraces.com/follow