Zoeken

Dodelijk ongeluk tijdens Supersport TT

2 juni 2014
De 2014 Isle of Man TT heeft helaas zijn eerste dodelijke slachtoffer geëist. In de derde ronde van de Supersport TT kwam Bob Price uit Stroud, Gloucester bij Ballaugh ten val en overleed aan de verwondingen die hij opliep bij die val, zo heeft de organisatie zojuist bekend gemaakt.

Bob Price Supersport TT

De 65-jarige Bob Price, die in het dagelijkse leven een garagebedrijf had, was een ervaren rot op het eiland Man, waar hij sinds 1992 met regelmaat te vinden was voor hetzij de Isle of Man TT, hetzij de Manx Grand Prix of voor een classic race-event.

Hoogtepunten in zijn carriere op het Britse eiland waren een derde plaats in de Manx Grand Prix Junior Classic in 2002 en de tweede plaats in de Senior Classic datzelfde jaar. Price wist in 2004 opnieuw de derde plaats in de Manx Grand Prix Junior Classic te halen en was afgelopen jaar tijdens de eerste Classic TT van de partij.

De wedstrijdleiding heeft aangekondigd dat er een onderzoek zal worden gestart naar de omstandigheden van de crash waarbij Price het leven liet.

Wij wensen zijn familie, vrienden en kennissen veel sterkte met het verlies.