Zoeken

Colin Edwards gaat deelnemen aan Baja 1000 Rally

7 augustus 2013
Colin Edwards gaat eind dit jaar deelnemen aan de Baja 1000, de in de Verenigde Staten ongekend populaire Rally die dit jaar voor de 47e keer wordt georganiseerd. Het Texas Tornado Boot Camp team krijgt daarvoor ondersteuning van Yamaha USA en zal aantreden op een WR-450 machine.

Colin Edwards_Bootcamp

Je zou haast gaan denkend dat Colin Edwards al met zijn carrière na de MotoGP bezig is, maar de Texas Tornado heeft thuis al zijn eigen Boot Camp, waar hij verschillende offroad trainingen geeft. Edwards en zijn vriend Mike Meyers, directeur van de Boot Camp, hadden al lange tijd de wens om ooit aan de roemruchte Rally deel te nemen.

De beslissing om die droom in vervulling te laten gaan werd pas enkele maanden geleden genomen. Het Texas Tornado Boot Camp team bestaat uit de originele zes van de Boot Camp: Colin, Mike, Joe Prussiano, Merle Scherb, Steven Bodak en Shea Fouchek zullen gaan afreizen naar de Mexicaanse Peninsula, in Ensenada, voor wat ongetwijfeld het avontuur van hun leven gaat worden.

De Baja 1000 vindt dit jaar plaats van 14 t/m 17 november. Het team krijgt hiervoor ondersteuning van Yamaha USA en zal aantreden op een WR-450 Rally machine.