Zoeken

Beslissing Team Molenaar over weekend getild

4 februari 2011

Nadat begin deze week door Team Molenaar de noodklok werd geluid voor wat betreft de financiëring van het 2011 seizoen heeft het team laten weten een definitieve beslissing over de voortgang van het team over het weekend heen te tillen.

Jasper_Iwema_Jerez_2010.jpg

Het Motorrace team van Arie Molenaar, Molenaar Racing, heeft ook het weekend nodig om een goede beslissing te kunnen nemen over het voortbestaan van het team. Het management van het team en Jasper Iwema doen dit, omdat er na de persconferentie van afgelopen maandag een aantal nieuwe contacten en inzichten is gekomen. Hierover worden nu geen verdere mededelingen gedaan, behalve dan dat dit een nadere bestudering behoeft. Men hoopt maandag met definitieve berichtgeving te komen.

Zoals begin deze week gemeld was en is het team op zoek naar bedrijven en sponsors voor het raceseizoen 2011. Op een begroting van 1.2 miljoen euro gaapt een gat van € 350.000. Het team is in principe klaar voor het seizoen, alleen wil men daar aan pas beginnen als de begroting rond is, om niet het risico te lopen halverwege het seizoen in de rode cijfers terecht te komen.