Zoeken

Arie Vos met Van Zon - Alpha Technik naar IDM

11 januari 2012
Na jaren het Nederlandse ONK Dutch Superbike te hebben gedomineerd gaat Arie Vos dit seizoen de overstap maken naar het Duitse IDM. De coureur uit Oss zal gaan rijden voor het Van Zon - Alpha Technik powered by BMW team dat het afgelopen seizoen dat kampioenschap op een vierde plaats wist te eindigen.

Arie_Vos

Het Van Zon - Alpha Technik team, dat vorig jaar nog met Damian Cudlin een ijzersterke troef in handen had, zal met de nieuwe 2012 S1000RR en twee nieuwe coureurs opnieuw proberen hoge ogen te scoren in het prestigieuze Duitse superbike kampioenschap. Met ondersteuning van BMW HP Parts en de overstap naar Michelin hoopt het team hoge ogen te gaan scoren.

Arie Vos zal in het team gaan rijden naast de 28-jarige Fransman Erwan Nigon, die in 2010 nog Frans SBK kampioen werd op de S1000RR en het afgelopen seizoen zowel vicekampioen Frans SBK alsmede vice wereldkampioen World Endurance op de S1000RR. In februari zal de eerste roll-out voor het 2012 seizoen plaatsvinden tijdens het BMW test camp in het Spaanse Almeria.