Zoeken

Yamaha onthult 2014 YZR M1 racer

19 maart 2014
Op de vooravond van de openingsrace van het 2014 MotoGP seizoen heeft Yamaha het doek van de 2014 racer gelicht. Met Telefonica Movistar als officiële titelsponsor is de M1 voor het eerst sinds FIAT weer van een hoofdsponsor voorzien.

Yamaha MotoGP 2014

De presentatie van het 2014 Yamaha MotoGP team vond plaats op het circuit van Qatar, waar dit weekend de aftrap wordt gegeven voor het 2014 MotoGP seizoen.

Rijders Jorge Lorenzo en Valentino Rossi werden tijdens de onthulling van de 2014 machine bijgestaan door Kouichi Tsuji, General Manager van Yamaha Motor Co's Motorsports Devision, Yamaha Motor Racing's Managing Director Lin Jarvis en Telefonica's Director of Media Luis Velo.

Uiteraard maakten de heren tijdens de presentatie van de gelegenheid gebruik om te vertellen dat de toekomst positief wordt ingezien en dat iedereen blij is met de vijfjarig overeenkomst tussen Yamaha en Movistar. Ook Rossi en Lorenzo waren -uiteraard- positief gestemd, hoewel Lorenzo wel aankaartte dat het nog afwachten is hoe de 2014 banden zich zullen gaan gedragen.