Zoeken

Suzuki MotoGP verlengt contract met Rizla

2 februari 2010

Mocht je toevallig net je GSX-R in Rizla kleuren hebben laten spuiten dan kun je opgelucht ademhalen. Suzuki heeft namelijk een nieuw tweejarig contract afgesloten met ITL, de wereldproducent van vloeitjes.

Rizla_Suzuki_MotoGP.jpg 

Het is alweer vier jaar geleden dat Rizla zich verbond aan het Suzuki MotoGP Racing Team en daarmee de Suzuki GSV-R zijn kenmerkende hemelblauwe kleursteling gaf. Met het vernieuwde contract zal 'Rizla blauw' ten minste tot 2011 de huiskleur blijven van Suzuki's MotoGP racer.

Als wereldproducent van vloeipapier heeft Rizla een band met Suzuki die ver terug gaat in de tijd. Al in de jaren '80 van de vorige eeuw reed Suzuki legende Revin' Kevin Schwantz op een Rizla gesponsorde RG500. Loris Capirossi en vers getekende Alvaro Bautista zullen dit jaar de eer voor Suzuki en Rizla hoog moeten houden.

Paul Denning, team manager:
Iedereen die bij het Suzuki MotoGP project is betrokken is verheugd dat Rizla zijn partnerschap met Suzuki in 2010 en 2011 wil continuëren, waardoor we in staat zijn het iconische Rizla Suzuki beeld te behouden. Het is duidelijk dat we het 2009 seizoen ondermaats hebben gepresteerd, maar Loris, Alvaro en het hele team, samen met de Suzuki Racing Group in Hamamatsu, zullen er alles aan doen om een grote stap voorwaarts te maken en Rizla het vertrouwen in het project weer terug te betalen in 2010 en verder.

Graham Blashill, sales en marketing director Imperial Tobacco Group Plc:
We zijn verheugd onze sponsorship van het Suzuki MotoGP team met twee jaar te verlengen. Ik kijk uit naar een aantal spannende jaren zowel op de baan als in onze eigen branche. Het MotoGP platform sluit perfect aan bij Rizla's globale premium status, en het nauwe partnerschap met het Suzuki team geeft ons de kans ons merk extreem efficient te profileren. Zowel uit persoonlijk oogpunt en uit naam van de Imperial Tobacco Group wens ik Loris en Alvaro alle succes op de baan en kijk uit naar de successen van het Rizla Suzuki MotoGP team als geheel.