Zoeken

MotoGP mogelijk toch bij RTL 7

24 maart 2010

Volgens geruchten zou met het tekenen van een driejarig contract door Carchannel de MotoGP bij RTL van de beeldbuis verdwijnen, maar in tegenstelling tot wat in sommige media wordt bericht is de MotoGP vooralsnog niet bij RTL 7 geschrapt, zo heeft de zender in gesprek met Motorfreaks laten weten.

RTL_logo.jpg

Of de MotoGP, die de afgelopen jaren - en met dank aan Corné Klijn - op RTL Sport werd uitgezonden, ook dit jaar op de commerciele zender te zien zal zijn is nog niet duidelijk. RTL woordvoerder Onno Postema wist tegenover Motorfreaks te vertellen dat men hierover nog volop in onderhandeling is, en ontkende ten stelligste dat RTL haar uitzendrechten van de MotoGP aan CarChannel zou zijn kwijtgeraakt. Volgens Postema zou een beslissing hierover zelfs in de laatste dagen voorafgaand aan het 2010 seizoen nog kunnen vallen.

Laten we hopen dat RTL het programma zal voortzetten, het zou doodzonde zijn als de MotoGP achter het digitale kastje, dat nog steeds in slechts een fractie van alle huishoudens is ingeburgerd, zou verdwijnen. Alle lovende berichtgeving van CarChannel, dat de races zonder reclameonderbrekingen wil uitzenden, ten spijt.