Zoeken

Yoshimura Suzuki GSX-R Limited Edition: alleen voor de USA

10 december 2012
In het kader van de eenmiljoenste GSX-R heeft Yoshimura een gelimiteerde versie van de GSX-R uitgebracht. De Yoshimura Suzuki GSX-R Limited Edition is verkrijgbaar als 600, 750 en 1000 uitvoering, maar je zult er wel voor naar de Verenigde Staten moeten gaan. De gelimiteerde GSX-R wordt alleen daar in samenwerking met Suzuki USA op de markt gezet.

Yoshimura Suzuki_GSX-R_LE_2013_1

Naast dat de Yoshimura GSX-R is voorzien van een waslijst aan accessoires is deze gelimiteerde uitvoering vooral herkenbaar aan zijn opvallende rood/zwarte kleurstelling met het Japanse Yoshimura logo uitvergroot op de kuip. Het Yoshimura logo is ook in de cover van de radiateur verwerkt en bovendien krijg je ook nog carbon-fiber penhouder met daarin je naam gegraveerd, evenals een bijbehorende Limited Edition badge op de kroonplaat.

De Yoshimura GSX-R is -uiteraard- uitgevoerd met een Yoshimura R-77 carbon fiber einddemper, die volgens Yoshimura aan de geluidseisen moet voldoen. Verder zijn CNC gefreesde delen als carterbeschermers, frame protectoren, clipon einddoppen, motor plug kit, oliefilter plug kit en kettingspanners voorzien. Mocht dat niet voldoende zijn voor je, dan kun je de fiets nog verder laten aankleden met een speciaal Yoshimura zadel, een Yoshimura linksysteem voor de achtershock, wavedisks en OZ wielen.

Yoshimura Suzuki_GSX-R_LE_2013_2

Meer info: Yoshimura USA