Zoeken

Yamaha kondigt prijs en beschikbaarheid aan van Tenere 700

2 maart 2019
De dealerintroductie staat pas voor komend najaar gepland, maar daar hebben ze bij Yamaha een mooie oplossing voor bedacht. Wie op voorhand online een nieuwe Ténéré 700 besteld krijgt 'm namelijk niet alleen al in juli geleverd, maar ook nog eens voor een scherpe introductieprijs.

In minder dan een maand, op woensdag 27 maart om 14:00 uur Europese tijd om precies te zijn, lanceert Yamaha internationaal een online bestelsysteem voor diegenen die nog deze zomer met de nieuwe Ténéré 700 op vakantie willen gaan. 

De eerste leveringen van de Ténéré 700 staan voor juli 2019 gepland en worden volgens Yamaha aan de online klanten toegewezen op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Dat is twee maanden eerder dan de motor bij de dealer te verwachten is. 

Yamaha heeft de prijs van de Ténéré 700 op € 11.599,- gezet inclusief alle onvermijdbare kosten, maar wie de motor via het online reserveringssysteem bestelt krijgt 'm voor 'slechts' € 11.199,00. 

De tijdelijke adviesverkoopprijs geldt uitsluitend voor online bestellingen en is van toepassing tot de sluitingsdatum van het online-systeem, in dit geval 31 juli 2019.

Met het online bestelsysteem kunnen klanten hun bestelling voor diverse Ténéré 700 opties bevestigen. De Ténéré is beschikbaar met het volledige gespecificeerde vermogen, maar ook in een 35 kW uitvoering.

Beide versies zijn verkrijgbaar in drie kleuren, te weten: Ceramic Ice, Competition White en Power Black.

Na de eerste batch online bestellingen zal Yamaha Motor vanaf september 2019 de Ténéré 700 aan dealers in Europa leveren tegen de standaardprijs van € 11.599,00.