Zoeken

Yamaha FZ8 Race Blue nu leverbaar

23 april 2013
De afgelopen week is Yamaha Motor Nederland begonnen met de uitlevering van de zeer gelimiteerde Yamaha FZ8 ABS Race Blu. Door het gebruik van de nieuwe kleur Race Blu, opgebouwd uit twee kleuren die qua design op een speciale manier verwerkt zijn, wordt het geavanceerde design van de FZ8 ABS volgens Yamaha nog meer benadrukt.

Yamaha FZ8_2013

Ze werden vorig jaar op de Intermot in Keulen met veel tamtam gepresenteerd, de nieuwe Race Blue kleuren waarmee het Yamaha MotoGP team vorig jaar enkele wedstrijden aantrad. Zo ook deze 213 FZ8 ABS, die wordt aangedreven door een hightech motorblok dat ontwikkeld is voor een krachtig koppel en een super responsieve acceleratie en uitblinkt in dynamiek, sportiviteit en hoogstaande kwaliteit. Tenminste, als we het persbericht van Yamaha mogen geloven.

En daar houden de superlatieven in Yamaha's persbericht niet bij op. Ondanks dat de FZ8 ABS een motor is die qua vermogen en rijeigenschappen volledig is gericht op prestaties, zult u aangenaam verrast zijn over de comfortabele zitpositie. Door de verstelbare voor- en achtervering biedt de Yamaha FZ8 ABS u tevens ongekende rijkwaliteiten, ideaal voor de dagelijkse praktijk. Aldus Yamaha.

Om de verkoop van de FZ8 ABS een impuls te geven heeft Yamaha de komende tijd bovendien een inruilactie. Koop tussen 20 april en 15 juni 2013 een nieuwe Yamaha FZ8 ABS, dan profiteer je nu bij de Yamaha-dealer van een unieke € 750,- inruilpremie! Voor meer informatie over deze actie kun je terecht op www.yamaha-motor.nl.