Zoeken

Yamaha France: viertal R1- MotoGP replica's

14 mei 2010

De Grand Prix op het circuit van Le Mans komt met rasse schreden naderbij, en dus heeft Yamaha France ter promotie een viertal replica's uitgebracht van de MotoGP machines van beide Tech3 en FIAT Yamaha coureurs.

Yamaha-R1_Spies_2010.jpg

Nu is dát op zich geen schrikbarend nieuws, zeker de FIAT replica's hebben we al in meerdere soorten en maten voorbij zien komen. De Monster Tech3 uitvoering die door beide Texanen wordt gereden is daarentegen (nog) redelijk uniek en geniet zondermeer onze voorkeur.

De Franse importeur heeft de replica's voor een meerprijs van € 1000,- op de markt gezet, en voor dat geld krijg je naast een in kleur gespoten motorfiets ook nog eens een pretpakket, bestaande uit een duozitafdekkap, een paar YEC racing handles, een eventueel gesigneerde bijpassende replicahelm, een officieel Yamaha teamshirt, 2 paddockkaarten voor de Grand Prix van Le Mans, een trackday en een certificaat van echtheid.

Yamaha-R1_Lorenzo_2010.jpgYamaha-R1_Rossi_2010.jpg

Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn deze speciale uitvoeringen te kopen worden de fietsen tijdens de Grand Prix van Le Mans in het bijzijn van de vier GP rijders aan de nieuwe eigenaren overhandigd. De replica's van Rossi en Spies zijn inmiddels al verkocht, terwijl de Lorenzo replica is gereserveerd. Enkel voor de Edwards replica heeft zich nog geen geinteresseerde gemeld.

Zondermeer een slimme marketingzet van Yamaha France, dat zou wat ons betreft in Nederland best navolging mogen krijgen.

Yamaha-R1_Edwards_2010.jpg

Interesse: Yamaha France