Zoeken

Winterse accessoires voor Suzuki KingQuads

23 december 2010

We zijn hard op weg om voor het tweede jaar op rij een witte Kerst te mogen begroeten. Bij Suzuki heeft men daar handig op ingespeeld door voor haar KingQuad ATV's een waslijst aan 'sneeuw-accessoires' uit te brengen.

Suzuki_KingQuad_3.jpg

Ze mogen misschien niet bij het grote publiek bekend zijn, maar met de KingQuad 450AXi en 750AXi heeft Suzuki een tweetal serieuze Quads in huis die menig boer het leven een stuk gemakkelijker zou kunnen maken. De Quads zijn voorzien van onafhankelijke wielophanging waarmee volgens Suzuki zelfs op de meest ruwe terreinen controle is gegarandeerd. De 750AXi is daarbij voorzien van een sperdifferentieel, een automatische versnellingsbak met hoge, lage en extra lange gearing en elektronische stuurbekrachtiging.

Nu échte winters vol ijs en sneeuw weer hun rentree in ons koude kikkerlandje lijken te maken heeft Suzuki een waslijst aan accessoires beschikbaar gemaakt, waarmee de Quads ook het winterse terrein kunnen trotseren, van sneeuwschuivers tot rupsbanden. Bovendien kunnen alle Quads met kenteken worden geleverd, zodat je (weliswaar met autorijbewijs) de openbare weg op kunt.