Zoeken

Vespa maakt extra serie S Sport Titanio voor Benelux

10 september 2012
Om te voldoen aan de vraag heeft Vespa speciaal voor de Benelux een extra serie geproduceerd van de Sport S Titanio, een scooter die vorig jaar werd gelanceerd en volgens de fabriek direct een schot in de roos was. Bovendien kunnen kopers van de Titanio hun scooter tot eind oktober tegen een aantrekkelijke korting voorzien van een achterklapdrager of een laag windscherm.

Vespa_Titanio

De Vespa S Sport Titanio debuteerde begin 2011, om direct uit te groeien tot een groot succes. Alleen vorig jaar al werden er van deze Vespa in de Benelux maar liefst 1.700 exemplaren verkocht. Daarmee nam de S Sport Titanio al een belangrijk deel van de Vespa-verkopen voor zijn rekening.

Eind vorig jaar heeft Vespa de kleur Titanio officieel uit het programma gehaald, maar speciaal voor de Benelux komt hij in deze titanium ‘look’ nu nog eenmaal terug in een gelimiteerde serie. Wie nu bovendien een nieuwe Vespa S Sport Titanio aanschaft, kan een korting van 75 euro tegemoet zien bij aankoop van een achterklapdrager of laag windscherm accessoire. Waarmee Vespa het S Sport Titanio-aanbod nog exclusiever maakt.

Vespa S Sport Titanio – exclusiviteit gewaarborgd
De Vespa S Sport Titanio debuteerde anderhalf jaar geleden, met de populaire Vespa S Sport als basis, getooid in de exclusieve kleur Titanio. De Vespa S Sport was vorig jaar één van de belangrijkste nieuwe modellen van Vespa, waarbij de speciale ‘livery’ van de Vespa S Sport zijn klassieke en strakke vormen benadrukt.

Een lichtgrijze striping loopt vanaf de achterkant van het voorspatbord door tot aan de achterzijde en wordt versterkt door de standaard titaniumgrijze kleur van de Vespa S Sport Titanio. Samen geven ze de S Sport een sportief-elegant voorkomen, dat wordt versterkt door de matzwarte wielen. Verder is de sportieve S Sport Titanio te herkennen aan het ‘Sport’ embleem aan de achterkant van het beenschild en de rode racy kleur van de voorvering.

De gelimiteerde Vespa S Sport Titanio wordt in de Benelux nu exclusief geleverd als 45 km/u bromscooter, voorzien van een viertakt 50cc blok. In Nederland bedraagt de prijs van de Vespa S Sport Titanio € 2.969,-, in België en Luxemburg kost het limited edition model € 2.989,-.