Zoeken

Vanavond 20:00 uur lancering Super Tenere

24 februari 2010

Vanavond om 20:00 uur zal het doek worden gelicht van de langverwachte productieversie van de Super Ténéré, Yamaha's antwoord op de BMW R1200GS en Ducati Multistrada 1200.

Yamaha_super_tenere.jpg

De nieuwe 1200cc paralleltwin, geboren in de Ténéré woestijn, is een nieuwe intelligente Adventure Travel machine en heeft een scala aan voldoende robuuste functies die je overal, zowel onroad als offroad, zullen brengen, aldus Yamaha's persbericht.

Of voor de bochten en hairpins van de uitdagende bergwegen, of gewoon op het platteland, de Super Ténéré is volgens Yamaha een superscherp rijpakket met cutting edge remmen, geweldige rijeigenschappen, perfect koppel en verbazingwekkende tractie.

Behoorlijk straffe bewoordigen van Yamaha, die nog verder gaat door te stellen dat daarnaast een uitgebreid op maat gemaakt Adventure accessoirepakket beschikbaar zal zijn om de motor nog verder te kunnen personaliseren.

Vanavond om 20:00 uur zal Yamaha een exclusieve video, gedetailleerde foto's en persinformatie lanceren van de Super Ténéré. Vervolgens zal op 25 februari de motor worden gepresenteerd op de Turkse Motorshow in Istanbul.