Zoeken

V-Strom 1000 vanaf 15 februari bij de dealer

2 februari 2014
We hebben er lang op moeten wachten, maar over twee weken is het zover: vanaf 15 februari is de nieuwe V-Strom 1000 bij alle Suzuki dealers te aanschouwen.

Suzuki V-Strom_1000

Waar door de concurrentie al flink werd ingespeeld op het in Europa momenteel erg populaire segment van dikke allroads - hoewel ons nog steeds ontgaat wat deze motoren in hemelsnaam met een allroad te maken hebben - bleef het bij Suzuki stil, heel erg stil. En dat terwijl de eerste V-Strom 1000 ongetwijfeld een bijdrage heeft geleverd aan de populariteit van dat segment.

Twee jaar geleden werd door Suzuki de stilte doorbroken met de onthulling van het V-Strom 1000 prototype op de Intermot in Keulen, waarna eind vorig jaar de definitieve versie in Spanje werd geïntroduceerd.

Aan Vincent was de eer om rond de tijd van Sinterklaas de nieuwe V-Strom 1000 aan de tand te voelen, zijn relaas is hier te lezen. Vanaf 15 februari kun je het ook zelf ervaren, dat is de datum dat de V-Strom 1000, die incl. ABS en tractiecontrole voor slechts € 12.999 over de toonbank gaat, bij de Suzuki dealer arriveert.