Zoeken

Triumph Street Triple nu ook in 'Scorched Yellow'

3 februari 2010

Het is zo simpel dat je je zou kunnen afvragen waarom ze er niet eerder op zijn gekomen. Triumph heeft haar populaire Street Triple namelijk voor 2010 in een kekke nieuwe kleur gespoten: Scorched Yellow. En waar kennen we die kleur van...

Triumph_Street_Triple_Scorched_Yellow.jpg

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar voor diegenen die de Triumph Street Triple nog niet kennen willen we het nog één keer uitleggen. De motor werd in 2006 door de Britten geïntroduceerd als naakte versie van de enkele jaren eerder gelanceerde nieuwe Daytona 675 driecilinder. Hetzelfde rijwielgedeelte (met goedkopere veerelementen) en hetzelfde motorblok (met minder vermogen), maar dan in een andere -naakte- styling. Een styling die veel elementen van de reeds bestaande Speed Triple bevatte.

Zo'n beetje het enige wat destijds niet van de Daytona werd overgenomen was zijn kleur, en dat hebben de heren uit Hinckley voor 2010 dus rechtgezet. De Scorched Yellow fiets zal leverbaar zijn vanaf maart voor de prijs van € 8.990,- en is een aanvulling op het huidige gamma van Tornado Red, Fusion White en Jet Black. En eerlijk is eerlijk, het misstaat de fiets geeneens.