Zoeken

Triumph presenteert nieuwe Trophy in kasteel Haarzuilens

21 augustus 2012
Acht jaar na de Trophy 1200, welke van 1990 tot 2004 werd geproduceerd, gaat Triumph de roemruchte naam weer in ere herstellen. Om de nieuwe toerbuffel op passende wijze aan het nederlandse publiek te presenteren heeft Triumph op zaterdag 13 oktober in kasteel Haarzuilens wat bijzonders georganiseerd.

Triumph_Trophy_2013

In het koetshuis van het schilderachtige Kasteel De Haar te Haarzuilens zullen namelijk op zaterdag 13 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur de Triumph Trophy en de nog luxere Trophy SE door Triumph Benelux voorgesteld worden aan het publiek. Op deze bijzondere locatie betreedt de Triumph Trophy de wereld van de groottoeristen geheel in stijl.

Voor het eerst in Nederland kunnen motorrijders erop zitten en deze nieuwe supertoerder van héél, héél dichtbij bekijken! Dit is een eenmalige kans om de goednieuwe 1251cc sterke Trophy nog ruim voor de eerste modellen vanaf november in de showrooms zullen verschijnen.

Triumph-rijders die tijdens deze “meet and greet” op een Trophy van één van de vorige generaties komen, kunnen rekenen op een leuke attentie. Daarnaast zijn alle motorrijders van alle merken en soorten meer dan welkom op het kasteel, waar door Triumph wkoffie en wat lekkers is gezorgd.

Vooraf inschrijven is niet nodig, entree is op vertoon van rijbewijs (of helm).

 Kijk voor adresgegevens en parkeerinformatie op de website van Triumph.