Zoeken

Triumph onthult nieuwe kleuren voor 2015

2 juli 2014
Na de afgelopen jaren flink te hebben vernieuwd doet Triumph het momenteel even iets rustiger aan. De Britten hebben nu al nieuwe kleurstellingen voor haar 2015 modelrange bekend gemaakt, waaruit kan worden opgemaakt dat ook het komende seizoen weinig nieuws uit Engeland te verwachten is.

Triumph 2015_new_colours

Triumph 2015 Daytona R
Triumph 2015 Street Triple
Triumph 2015 Tiger Explorer
Waar enkele jaren geleden nog het ene na het andere nieuwe model werd gepresenteerd, had Triumph het afgelopen jaar op de EICMA in Milaan niet bijster veel nieuws te melden. En dus gooide men het op een andere kleur, hetgeen zich voor het komende seizoen lijkt te gaan herhalen.

Het thema voor de Explorer, Street Triple en Speed Triple is voor 2015 rood. Zo wordt de Tiger Explorer in een opvallend metallic Cranberry Red uitgevoerd en onderstreept Triumph de sportieve karakters van de Street en de Speed met Diablo Red. De R versies van de Daytona en de Street Triple zijn nu leverbaar in de nieuwe Matt Phantom Black kleurstelling, waarbij het rode subframe nog meer in het oog springt.

De Scrambler draait de rollen van de bestaande kleurencombinatie Lunar Silver/ Diablo Red om en maakt rood de bovenliggende partij. De Bonneville T100 voegt maar liefst twee kleurencombinaties toe aan de bestaande opties. De nieuwe kleurstellingen Intense Orange/ Jet Black en Caspian Blue/ Jet Black, beide uitgevoerd met Aluminium Silver spatborden, geven de T100 een frisse en nog altijd stijlvolle uitstraling. En “Last but not least” zal de Trophy SE verkrijgbaar zijn in Phantom Black. 

Naast de nieuwe kleuren zullen de populaire huidige kleuren gewoon leverbaar blijven. Alle nieuwe kleuren zijn per direct leverbaar bij de officiële Triumph Motorcycle dealer op de genoemde modeljaar 2015 Triumph motoren, met uitzondering van de Daytona 675R en Street Triple R, die eind juni beschikbaar komen.

Triumph 2015 Trophy

Triumph 2015 Bonneville T100 Caspian Blue Jet Black Aluminium Silver Triumph 2015 Scrambler Diablo Red Lunar Silver