Zoeken

Triumph: nieuwe kleuren voor 2012 Classics

3 mei 2011
De zomer moet nog beginnen, maar Triumph heeft van haar populaire Classic modellenlijn al een aantal nieuwe kleuropties voor haar 2012 modellen vrijgegeven. Met de nieuwe kleuren moet het nostalgische karakter van de Classics nog beter tot uitdrukking komen.

Triumph_Bonneville_MY12

Zo is de Bonneville T100 voor modeljaar 2012 volgens Triumph nóg aantrekkelijker in deze Cranberry Red metallic/New England White of Graphite/Phantom Black (met bijpassende gouden pinstripes). De Standaard Triumph Bonneville wordt leverbaar in de nieuwe Aurum Gold kleurstelling, een lichte 'champagne' metallic lak die met bijpassende designaccenten voor een sprankelend uiterlijk moet zorgen. Om het stoere uiterlijk van de Scrambler te onderstrepen is de glanzend-zwarte versie voor 2012 vervangen door een nieuwe Matt Black look.

Triumph_Bonneville_T100_MY12_1Triumph_Bonneville_T100_MY12_2
Triumph_Scrambler_900_MY12

Andere detailwijzigingen voor modeljaar 2012 zijn onder andere de overgang van een zilvergekleurd naar een grafietkleurig frame voor de Tiger 800 en Tiger 800XC. De two-tone uitvoering van de America cruiser wordt daarnaast voorzien van een lichtere en meer levendige Carribean Blue kleur (ter vervanging van Eclipse Blue), dit nog steeds in een volgens de Britten verbluffend mooie combinatie met Crystal White.

Triumph_Americana_MY12