Zoeken

Triumph lanceert Tiger 900 Bond Edition

22 september 2021
Je had er natuurlijk op kunnen wachten: als de officiële partner van de nieuwe James Bond film "No Time to Die" heeft Triumph de Tiger 900 Rally Pro van een James Bond jasje voorzien. De Tiger 900 Bond Edition wordt in een beperkte oplage van 250 stuks op de markt gezet.

 

De Tiger 900 Bond Edition is voorzien van een unieke en opvallende Matt Sapphire Black-kleurstelling met 007-graphics, die de opvallende look en premium stijl van de motorfiets moeten versterken en het tot een werkelijk unieke en begeerlijke motorfiets maken. Tenminste, dat hopen ze bij Triumph.

Elke motorfiets wordt ook geleverd met een gefreesde stuurklem, voorzien van het unieke limited edition-nummer van de fiets. Het frame, de koplamp ophanging, de zijpanelen, de carterbescherming, de ophangbeugels voor de duovoetsteunen, de extra lampkappen en de beschermbeugels van het blok hebben allemaal een zwarte afwerking.

De nieuwe limited edition Tiger 900, die het Bond Edition-thema versterkt, heeft volgens Triumph een opwindende, op maat gemaakte 007-startschermanimatie en een verwarmd berijders- en duozadel, vervaardigd met unieke Bond Edition-logo.

De nieuwe limited edition wordt geleverd met een extra set high-performance Michelin Anakee Wild handboek goedgekeurde off-road banden (naast de in de fabriek gemonteerde Bridgestone Battlax-banden), en een premium Arrow einddemper van geborsteld roestvrij staal met carbon eindkap.

De nieuwe Tiger 900 Bond Edition is strikt beperkt tot slechts 250 motorfietsen en viert de iconische Britse samenwerking tussen James Bond en Triumph. Elk van deze prachtige motorfietsen is individueel genummerd en wordt geleverd met een ondertekend certificaat van echtheid.