Zoeken

Triumph geeft richtprijzen Trophy vrij

5 september 2012
Triumph heeft richtprijzen van de nieuwe Trophy toerbuffels vrijgegeven. De standaard versie zal net onder de 19.000 euro blijven, terwijl voor de luxueuze Trophy SE een bedrag van rond de € 20.500 zal moeten worden neergelegd.

Triumph_Trophy_SE

Mocht je de afgelopen maanden in een grot hebben geleefd, Triumph heeft een nieuwe toerbuffel gelanceerd die de oeroude naam Trophy een nieuw leven in moet blazen. De 1.215cc 134 pk sterke motor, die als concurrent van onder andere de BMW R1200RT moet worden gezien, is standaard voorzien van een volledig bagagesysteem, ride-by-wire, traction control, cruise control en een elektrisch verstelbaar windscherm.

Naast de standaard versie heeft Triumph ook een SE versie ontwikkeld, die is uitgerust met instelbare elektronische vering van WP en een geïntegreerd audio-systeem met Bluetooth technologie, USB input en iPod / mp3 speler compatibiliteit. De motor is verder voorzien van het Tyre Pressure Monitoring System van Triumph en een extra 12V stekker voor de passagier.

De Trophy wordt leverbaar in januari 2013, de Trophy SE zal echter al vanaf november bij de dealer staan. Wil je daar niet op wachten, dan biedt Triumph je de mogelijkheid de fietsen al eerder te bezichtigen tijdens een preview in het kasteel de Haar in Haarzuilens op zaterdag 13 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur.