Zoeken

Ter Braake motoren bouwt ER-6f 'Double Brother Racing'

12 mei 2010

Aan een speciaal actiemodel van Kawasaki's sportieve tweecilinder, de ER-6f ABS, heeft Wim ter Braake motoren onder de naam 'Double Brother Racing Limited Edition' een vleugje extra's toegevoegd.

Kawasaki_ER-6F_ABS_DBR_Limited_Edition_1.jpg

In goede samenwerking met Kawasaki Nederland brengt de Nijeveense ondernemer in beperkte oplage de DBR Limited Edition van de 650cc metende sport/tour Kawasaki ER-6f ABS. De DBR is daarmee natuurlijk geïnspireerd door het eigen raceteam waarin beide zoons van Wim ter Braake, Ronald en Marcel, uitkomen naast hun teamgenoten, en eveneens broers, Niels en Jordy Prins. Zo zijn er diverse Nederlandse klassen vertegenwoordigd binnen het DBR team.

De ER-6f "Double Brother Racing limited edition" is naast zijn spetterende actieprijs van € 6699,00 voorzien van DBR logo's en een originele Kawasaki tankpad, maar het grootste voordeel zit 'm dus in de prijs, want normaal kost deze Kawasaki € 8298,00.

Kawasaki_ER-6F_ABS_DBR_Limited_Edition_2.jpgKawasaki_ER-6F_ABS_DBR_Limited_Edition_3.jpg

Met bovengenoemde voordelen houdt het echter niet op, kopers van een ER-6f "Double Brother Racing Limited Edition" worden namelijk 13 juni ook in de watten gelegd op het Asser TT circuit. In de Hospitality van het DBR team zullen zij als VIP ontvangen, verzorgd en rondgeleid worden, een unieke blik achter de schermen van DBR vanaf de mooiste plekken van het Asser TT-circuit.

Er is slechts een nadeel aan deze uitvoering... de oplage is zeer beperkt en op is helaas echt op. De motor is te bewonderen in de showroom van Wim ter Braake motoren aan de Nijverheidsweg 8 in Nijeveen of op het internet via www.terbraake.nl, ook een demo model is voor proefrijden beschikbaar.