Zoeken

Suzuki viert 10 jaar V-Strom met Jubileumactie

4 juni 2014
Het is al weer tien jaar geleden dat Suzuki de V-Strom 650 lanceerde, een motor waarvan destijds werd gedacht dat je er vooral niet offroad mee moest gaan, maar in de praktijk van de meest uiteenlopende markten thuis bleek te zijn. Als een écht jubilaris viert Suzuki dit heugelijke moment met een zeer aantrekkelijke jubileumactie.

Suzuki V-Strom 650

Dat Suzuki met de V-Strom 650 vanuit het niets de roos had geraakt zal niemand zijn ontgaan. Het stoere uiterlijk, de comfortabele zithouding, de goede stuureigenschappen, het soepele vermogen en niet te vergeten z’n ongekende veelzijdigheid in de Spaanse Pyreneeën maakten de V-Strom tot een waar verkoopsucces. Een verkoopsucces dat tot op de dag van vandaag voortduurt, want de V-Strom 650 staat al 10 jaar lang bovenaan de lijst van bestverkochte middenklasse all-roads in Nederland.

Wie jarig is trakteert!
Daarom presenteert Suzuki deze zomer een aantrekkelijke jubileumactie. Wie deze zomer een nieuwe V-Strom 650A aanschaft, krijgt namelijk niet alleen (heel toepasselijk) € 650,- jubileumvoordeel, maar ontvangt bovendien gratis een TomTom RIDER navigatiesysteem ter waarde van € 399,-. Hiermee loopt het voordeel op een nieuwe V-Strom 650A op tot ruim € 1000,-.

Met een aantrekkelijk jubileumvoordeel, het extra comfort van een TomTom RIDER en de zekerheid van 3 jaar fabrieks- en mobiliteitsgarantie is de V-Strom 650 veelzijdiger en slimmer dan ooit tevoren.