Zoeken

Suzuki GSR750 nu ook met ABS leverbaar

20 september 2011
We hebben er even op moeten wachten, maar nadat Suzuki begin dit jaar vriend en vijand verraste met de GSR750, als opvolger van de GSR600, is Suzuki's laatste sportieve naked nu ook met ABS leverbaar.

Suzuki_GSR750

Dat Suzuki met de GSR750 zondermeer een puike fiets in huis heeft, daar waren we begin dit jaar in het zonnige zuiden van Spanje al achtergekomen. En dat de fiets over prima remmen beschikt, daar waren we zelf al op onfortuinlijke wijze tijdens een eerste - wel heel erg korte - kennismaking in eigen land enkele maanden later.

Nu zijn wij altijd al een voorstander van ABS op een motorfiets, maar zeker nu binnen niet al te lange tijd de bladeren weer zullen gaan vallen is ABS een wel zo veilige gedachte op een motorfiets. Goede timing dus van Suzuki om vlak voor de herfst de ABS versie van de GSR750 op de markt te zetten.

De GSR750 is leverbaar in de kleuren zwart en wit (wat technisch gezien eigenlijk geen kleuren zijn), daarnaast is de ABS versie ook in het rood te verkrijgen. De GSR750 ABS gaat voor € 9.999,00 over de toonbank, da's € 500,00 duurder dan de niet-ABS versie.