Zoeken

Suzuki GSR750 nu leverbaar in matzwart

29 maart 2013
Suzuki heeft haar GSR750 in een matzwarte kleurstelling uitgebracht. De matzwarte versie van Suzuki's stoere naked, die alleen met ABS leverbaar is, is vanaf nu in de showroom van de Suzuki dealer te aanschouwen.

Suzuki GSR750_black_01

We moeten eerlijk bekennen dat we op de redactie een zwak hebben voor de Suzuki GSR750, sinds z'n introductie alweer enkele jaren geleden in het zuiden van Frankrijk toen door de Franse voorrijder (en testrijder van de fiets) tijdens de pre-shoot vette wheelies met wegspattende steentjes over een spoorwegovergang werden gemaakt.

Het agressief sportieve imago werd nog verder benadrukt doordat voor het eerst voor het aanwezige journaille een heuse wheelie-photoshoot was ingepland, totdat de Guardia Civil vroegtijdig een eind aan dat feestje maakte. De GSR750 liet daar zien dat 106 pk meer dan genoeg is om lekker door de bergen te kunnen knallen.

Voor 2013 heeft Suzuki de stoere naked nu van een matzwarte kleurstelling voorzien, die dat agressieve imago nog verder onderstreept. De fiets is uitsluitend leverbaar met ABS, evenals de blauwe kleurstelling. Enkel de andere twee kleurstellingen wit en zwart zijn zowel met als zonder ABS leverbaar. Daarnaast heeft Suzuki ook nog een Xtreme uitvoering in het program, die van diverse accessoires is voorzien.

Suzuki GSR750_black_02

De Suzuki GSR750 matzwart gaat voor € 9.999,00 over de toonbank, voor de witte en zwarte versie zonder ABS moet € 9.499,00 worden neergelegd.