Zoeken

Spidi Voyager 3: nieuw instapmodel in H2Out kledinglijn

19 februari 2013
Met de Voyager 3 heeft Spidi een nieuw instapmodel ontwikkeld in haar gepatenteerde H2Out textiel kledinglijn. Spidi hoopt met de nieuwe motorjas een veel breder publiek aan te kunnen spreken.

Spidi Voyager

Het gepatenteerde H2Out membraan is bij kenners ongetwijfeld al bekend dankzij de combinatie van waterdichtheid, ademend vermogen en duurzaamheid. De Voyager 3 is opgebouwd uit drie lagen volgens het 'step-in-clothing' principe dat Spidi hanteert. Hierbij zijn de thermovoering en het waterdichte H2Out membraan uitneembaar. Ter verkoeling is de buitenjas uitgevoerd met afsluitbare ventilatieopeningen op de schouders, armen en rug.

De opbergruimte achter op de jas maakt het mogelijk om het membraan mee te nemen, zodat deze in het geval van een regenbui binnen handbereik is. De nieuwe Spidi Voyager 3 heeft met 6 zakken meer dan voldoende opbergruimte. Uiteraard is de jas voorzien van CE-goedgekeurde protectoren op de schouders en ellebogen en bovendien is de jas optioneel met diverse rug- en borstprotectoren uit het Spidi safetylab uit te breiden.

Kleuren:
zwart, groen

Maten:
M - 3XL

Prijs:
€ 339,90

Meer info:
Importeur Hoco Parts
www.hocoparts.com 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.