Zoeken

Sena SMH10R: supercompact communicatie systeem

15 februari 2013
Sena heeft een nieuw ultralicht en flinterdun Bluetooth headset annex intercom systeem gelanceerd: de SMH10R. De unit van de nieuwe en volgens de fabrikant revolutionair kleine SMH10R is slechts 8 mm dik en weegt 22 gram.

Sena SMH10R_mounted 

Dat Sena goede communicatiesystemen weet te bouwen, was ons in het verleden bij een praktijktest al duidelijk geworden, maar compact was het door ons destijds geteste SMH10 systeem allerminst. Daar is met de lancering van de SMH10R verandering in gekomen. Het strakke en compacte design van de waterdichte SMH10R laat zien dat communicatiesets niet groot hoeven te zijn. Bij de SMH10R moeten drie knoppen zorgen voor een gemakkelijke toegang tot alle functies. Indien gewenst kunnen de aanwijzingen van alle menu's, evenals een gekoppeld GPS systeem, door de SMH10R worden uitgesproken.

Multi Pair
De SMH10R is volgens Sena eenvoudig te koppelen aan Bluetooth apparaten als telefoon, mp3-speler of navigatiesysteem. Een ‘full duplex’ conversatie met een passagier of maximaal drie andere motorrijders is uiteraard mogelijk, net als een ‘conference call’ telefoongesprek met de medepassagier. Het nieuwste Bluetooth V3.0 protocol staat volgens Sena garant voor een perfecte, draadloze verbinding tot 900 meter in open terrein.

Sena SMH10R

De SMH10R moet een uitmuntende stereo geluidskwaliteit bieden dankzij de geavanceerde digitale ‘processing’ technologie (inclusief geïntegreerde ‘windruis-eliminatie’) en door de geïntegreerde audio-booster. Het volume van alle gekoppelde apparaten kan daardoor geheel op maat worden ingesteld.

De SMH10R heeft een spreektijd tot wel 8 uur. Opladen kan ook tijdens het rijden met een meegeleverde kabel. De SMH10R wordt met speciale tape op de helm bevestigd waardoor deze geschikt is voor (bijna) alle helmen. Sena producten genieten 2 jaar garantie en zijn ‘firmware upgradable’.

Prijs: De SENA SMH10R is leverbaar voor € 219,95 inclusief BTW. Sena producten zijn verkrijgbaar via de beter gesorteerde dealers.

Meer informatie:
Hoco Parts
www.hocoparts.com 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.