Zoeken

RSD Fireblade Streetfighter: The Good Fight

4 januari 2010

Dat met kleine aanpassingen je een groot verschil kunt krijgen, daarvan is deze door Roland Sands gecreëerde Honda Fireblade Streetfighter het levende bewijs. En het mooie is, hij is middels een loterij voor het goede doel te winnen.

Roland_Sands_Blade_Streetfighter_1.jpg

Hiervoor ging de voormalig 250cc Grand Prix coureur een samenwerking aan met het team van Ride for Kids en Cycle World, om een projectfiets te ontwerpen én bouwen ten behoeve van de Pediatric Brain Tumor Foundation, een stichting voor kinderen die vechten tegen hersentumoren.

Het begon ditmaal met een 2009 Honda Fireblade, die volledig werd gestript en ontdaan van haar kledij. De Streetfighter, die de passende naam 'The Good Fight' (als hommage aan de kleine vechters die dagelijks hersentumoren moeten aanvechten) heeft meegekregen, kreeg vervolgens een koplampunit incl. flyscreen van een 2006 Hornet, wielen, remleidingen, remhandles en crashpads van Performance Machine, en een Vance en Hines CS One uitlaatsysteem aangemeten. En, uiteraard, een fraaie RSD paintjob.

Roland_Sands_Blade_Streetfighter_2.jpg

Loten zijn voor de somma van $5 te koop bij een van de 11 Cycle World International Motorcycle Shows (mocht je toevallig in de States zijn), of via de website van rideforkids. De actie loopt tot 2 mei 2010, waarna de officiële trekking zal plaatsvinden. Klein detail: je moet wel 'citizen of the United States' zijn. En ouder dan 18 jaar.