Zoeken

Nieuwe Triumph Daytona 675R uitgelekt

22 oktober 2010

Ze zijn goed bezig, onze Hongaarse vrienden van Motorinfo. Nadat een complete fotoshoot van de nieuwe Tiger 800 op het wereldwijde web was geplaatst zijn nu ook foto's van een ophanden zijnde Daytona 675R uitgelekt.

Triumph_Daytona_675R_1.jpg

Ze zullen bij Triumph zeer zeker not amused zijn met het uitlekken van officiële beelden van de nieuwe 2011 modellen. Nu kwam het nieuws van de nieuwe Tiger 800 niet als een donderslag bij heldere hemel, tenzij je de afgelopen maanden in een grot hebt gewoond, maar dat kan niet worden gezegd van deze Daytona 675R, die de Britten goed geheim hadden weten te houden.

De Daytona 675R zal de komende maand op de EICMA in Milaan officieel worden onthuld, maar deze uitgelekte beelden spreken al boekdelen. Zo is Triumph's supersport uitgerust met serieuze Öhlins vering en radiale Brembo monoblocs. Qua design heeft de fiets een paar in het oog springende accenten gekregen: een rood subframe, rode striping op de wielen en een nieuw logo op de kuip. Een carbon voorspatbord is als kers op de taart aangebracht.

Triumph_Daytona_675R_2.jpg
Triumph_Daytona_675R_3.jpgTriumph_Daytona_675R_4.jpg

Hoewel er nog totaal geen technische gegevens bekend zijn van de Daytona 675R zou het ons niets verbazen als Triumph het motorblok eveneens onderhanden heeft genomen door 'm nét dat beetje extra te geven ten opzichte van de standaard versie, maar daarvoor zullen we de EICMA in Milaan toch echt af moeten wachten.

Bron: Motorinfo.hu