Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2013 Suzuki V-Strom

30 januari 2013
Terwijl de motorwereld zich opmaakt voor de langverwachte dikke duizend versie van de V-Strom, die naar verwachting nog dit najaar zal worden geïntroduceerd, heeft Suzuki de zeker in Nederland enorm populaire V-Strom 650 ABS voor modeljaar 2013 van een drietal nieuwe frisse kleuren voorzien.

Suzuki 2013_V-Strom

Al sinds zijn introductie inmiddels alweer negen jaar geleden is de V-Strom 650 voor Suzuki een regelrechte verkooptopper, die het afgelopen jaar opnieuw de best verkochte motorfiets van Nederland was. En dat is niet vreemd, de in 2011 sterk vernieuwde fiets ziet er kek uit, heeft uitstekende rijeigenschappen en wist ons bovendien qua brandstofverbruik aangenaam te verrassen.

Vanaf maart zijn er, naast de vertrouwde zwarte kleurstelling, drie nieuwe kleuren leverbaar: blauw, metallic grijs en parelmoer wit. Daarnaast is de V-Strom 650A ook leverbaar in de comfortabele Touring en avontuurlijke Black Rhino uitvoering. Zowel de nieuwe grijze kleurstelling als de fraaie witte kleur zullen te zien zijn op de Suzuki Exclusief Dealer stand in hal 8 tijdens Motorbeurs Utrecht van 21 t/m 24 februari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Suzuki 2013 V-Strom Suzuki 2013 V-Strom
Suzuki 2013 V-Strom Suzuki 2013 V-Strom

Accessoires
Voor de V-Strom 650A is een uitgebreide collectie originele Suzuki accessoires beschikbaar. Zo is er voor de reislustige motorrijder bijvoorbeeld een kunststof kofferset, touring windscherm, handvatverwarming en externe 12 Volt aansluiting. De avontuurlijke rijders kunnen kiezen voor een complete uitrusting met aluminium koffers, valbeugels, carterbeschermplaat en handkappen.