Zoeken

Nieuwe kleur voor Honda VT750C Shadow

6 oktober 2011
Net als vorig jaar belooft Honda dit jaar flink te gaan knallen op de EICMA in Milaan, maar vooruitlopend daarop hebben de Japanners al wat 2012 nieuws vrijgegeven. Naast een nieuwe Fireblade en nieuw kleurtje voor de CBR600RR is ook de VT750C Shadow voor het komende modeljaar van een nieuw likje verf voorzien.

Honda_Shadow_2012_Silver

Met de VT750C heeft Honda inmiddels een behoorlijk oudgediende Custom in het gamma. De motor werd eind vorige eeuw geïntroduceerd en is sinds die tijd qua styling nagenoeg gelijk gebleven. Natuurlijk, in de loop der jaren werd de fiets technisch wel up-to-date gehouden met in introductie van PGM-F1 benzine-injectie en ABS, maar in essentie is het nog steeds dezelfde fiets als eind vorig jaar gelanceerd.

Wat in de loop der jaren wel met regelmaat werd aangepast, is de kleurstelling van de vooral in de Verenigde Staten erg populaire fiets. Voor modeljaar 2012 is de fiets naast het bekende zwart (excuus, Graphite Black) leverbaar in deze nieuwe zilvergrijze kleurstelling, door Honda tot Pearl Cosmic Black/Sparkling Silver Metallic gedoopt. Wanneer de motor bij de dealer te bezichtigen is, is nog niet bekend.