Zoeken

MV Agusta presenteert Brutale B3 tijdens dealermeeting

23 maart 2011
Volgens de laatste geruchten zal MV Agusta deze week tijdens een dealermeeting in Varese de toekomstige Brutale 'B3' gaan presenteren. De nieuwe naked, die volgens in februari 2012 op de markt zal worden gezet, zal worden aangedreven door het driecilinder motorblok dat eind dit jaar in de F3 zijn debuut zal gaan maken.

MV_Agusta_Brutale_675

Het gerucht komt van onze Britse collega's van Visordown, die wisten te vertellen dat MV Agusta dealers deze week naar MV's hoofdkantoor in Varese zullen afreizen om de laatste plannen van MV Agusta aan te horen en het B3 prototype te aanschouwen. Volgens Visordown beweert een dealer op een Frans MV Agusta forum de nieuwe motor al te hebben gezien. De dealer beweert in dat forum dat de B3 in februari 2012 op de markt zal worden gezet voor een prijs van € 8.990. De B3 zou worden aangedreven door een 120 pk versie van de 675cc F3 triple.


Ander nieuws van de meeting omvat het bericht dat de F3 in november dit jaar op de markt zal worden gezet, maar enkel in gelimiteerde 'Oro' versie, met volledige Öhlins vering en een prijskaartje van € 24.000. De verkoop van het gewone productiemodel zal naar verwachting in december van start gaan. Ook zal MV Agusta naar verluid binnenkort een hoogvermogende 'CorsaCorta' uitvoering van de F4 gaan presenteren, die goed moet zijn voor 201 pk, en dat MV Agusta alle modellen vanaf 2012 met ABS leverbaar wil gaan maken.

Zie ook:

Bron: Visordown