Zoeken

Motovation Streetfighter S: vitrine op wielen

14 april 2010

Wil je een special, dan kan dat op twee manieren. Of je koopt een fiets en gaat zelf creatief aan de slag, of je bouwt er een om door een accessoire catalogus leeg te roven. Bij deze custom build Ducati Streetfighter S deed men dat laatste.

Motovation-Streetfighter_01.jpg

Hoewel we normaal gesproken niet vies zijn van een flink stukje eigenbouw, zijn we er op de redactie nog niet over uit of we deze door het Amerikaanse team van Motovation Accessoires omgebouwde Streetfighter S nou mooi moeten vinden. Natuurlijk, in detail is vooral het spuitwerk bijzonder te noemen, maar het totaalplaatje heeft naar onze mening toch een te hoog zuurstokgehalte gekregen.

Naast het bijzondere spuitwerk werd de Streetfighter van een overdaad aan carbon voorzien, wat op zich niet vreemd is als je toch leverancier bent van dat spul. Deze Streetfighter Special moet dan ook eerder worden gezien als rijdende vitrinekast dan als persoonlijk ombouw project.

Motovation-Streetfighter_02.jpgMotovation-Streetfighter_03.jpg
Motovation-Streetfighter_05.jpgMotovation-Streetfighter_08.jpg
Motovation-Streetfighter_12.jpgMotovation-Streetfighter_13.jpg

De waslijst aan gemonteerde onderdelen omvat om te beginnen carbon delen  sleutelbeschermplaat, swingarm cover, undertail, radiatorschild, voor- en achterspatbord, airbox covers en een instrumentarium cover. En de wielen niet te vergeten. Verder de nodige onderdelen uit huize Billet, eigen fabrikaat crashprotectoren, een Termignoni uitlaatsysteem en Arrow titanium stuurdemper.

Bron: Ducatinewstoday