Zoeken

Moto Guzzi V7 2014

4 november 2013
Moto Guzzi heeft haar succesnummers geprolongeerd in 2014 en tegelijk voorzien van enkele detailwijzigingen.

Moto Guzzi V7 Stone 2

Met de V7 heeft Guzzi enkele redelijk tijdloze modellen in huis, dus veel nieuws valt er logischerwijs niet te verwachten. Door ineens drie modellen op de markt te zetten is de keus groot genoeg en is voor elk type rijder wel een V7 te vinden, al dan niet met accessoires nog verder naar persoonlijke smaak aan te passen.

Als een persbericht dan ook vol overgave alle kleur- en accentdetails opsomt weten wij vaak al genoeg. Niet dat het echt erg is, zoals je kunt zien zijn de motoren voor het komende jaar weer bijzonder smakelijk. Maar dat is het 'm: je kunt het ook zelf aan de foto's zien.

Wel leuk, hadden we nog niet eens bij stilgestaan, is het feit dat de V7 zonder aanpassing past in het A2 rijbewijs. Dat is dan weer leuk.

Moto Guzzi V7 Racer

Waar wel aan gewerkt is, is het brandstofverbruik dat nu nog iets aangenamer moet zijn geworden en er een kleine technische wijziging is doorgevoerd: een 'nat' vliegwiel komt in plaats van de oude droge versie, wat door een licht afwijkend deksel op het carter onderstreept wordt.

de V7 is nog steeds het succesmodel van Moto Guzzi en zal dat in het komende jaar opnieuw moeten worden, wat met een scherpe prijs met gemak tot de mogelijkheden behoort.

Moto Guzzi V7 Special

Moto Guzzi V7 Stone