Zoeken

Monster 821 maakt debuut tijdens TT van Assen

26 juni 2014
Met de persintroductie van de fiets voor deze week ingepland zal de levering naar de dealer niet meer lang op zich laten wachten, maar voor wie dat te lang duurt kan deze dagen ook op het TT circuit van Assen terecht. Tijdens de TT is namelijk achter de hoofdtribune de nieuwe Monster 821 te bewonderen.

Ducati 2015 Monster 821

Mocht je toevallig de laatste maanden een kilometer onder het aardoppervlak hebben geleefd: Ducati heeft recentelijk met de Monster 821 een laatste telg aan de Monster familie toegevoegd, waarmee tevens het einde wordt ingeluid van de generatie luchtgekoelde Monsters.

De Monster 821, die de Monster 796 gaat vervangen, wordt aangedreven door het welbekende 821cc 11° Testastretta motorblok dat vorig jaar zijn primeur kende in de Hypermotard en Hyperstrada. In deze Monster 821 is het vermogen zelfs naar 112 pk verhoogd, wat bij een koppel van 89,4 Nm en een gewicht van nét geen 180 kilo rijklaar voor voldoende motorplezier garant moet staan.

Om de Nederlandse fans een aardige primeur te geven heeft Ducati achter de hoofdtribune een speciale stand waar de Monster 821 live kan worden aanschouwd. Wil je weten hoe de fiets rijdt, hou dan volgende week deze website goed in de gaten.