Zoeken

Kawasaki onthult Ninja 30 modellen in Misano

21 juni 2014
Over een paar weken kunnen we de fiets in levende lijve op de redactie aanschouwen, maar wie dit weekend in Misano is heeft een échte primeur. Op het circuit van Misano wordt vanmiddag door de Kawasaki fabriekscoureurs namelijk het doek gelicht van de Ninja 30 modellen van de ZX-6R EN ZX-10R.

Kawasaki 2014 ZX-10R Ninja 30

In de officiële SBK Paddock Show tent zullen Tom Sykes, Loris Baz en Kenan Sofuoglu praten over Kawasaki’s nieuwe supersport motoren, die door Team Green op de markt zijn gezet om drie decennia Ninja te markeren en volgens de Groenen een weerspiegeling zijn van wat de Ninja zo iconisch en succesvol op straat en circuit heeft gemaakt.

De presentatie van de Anniversary modellen, die door Kawasaki Motors Italy wordt georganiseerd, is een speciale gelegenheid om de modellen de aanschouwen die bij de dealer al kunnen worden besteld. En uiteraard de meningen van de Kawasaki fabriekscoureurs aan te horen.

De Fans hier in Italië hebben zo’n grote passie voor racen dat het logisch was de nieuwe Ninja 30 modellen hier te presenteren en de meningen te horen van de beste Ninja coureurs op dit moment als deel van de wereldwijde viering van 30 jaar Ninja geschiedenis.
We hebben veel activiteit in Misano. Naast de speciale presentatie in de paddock hebben we testritten in de omgeving georganiseerd als onderdeel van de viering van Kawasaki rond het race weekend. We hopen dat zo veel mensen als mogelijk is iets van het Kawasaki Groen gevoel in Misano kunnen ervaren.