Zoeken

Kawasaki kondigt nieuwe kleuren aan voor 2022 Ninja 650

24 september 2021
Kawasaki heeft nieuwe kleuren van de 2022 Ninja 650 bekend gemaakt. Naast de sportieve en heel herkenbare KRT kleurstelling heeft Kawasaki voor deze middenklasse Sport Tourer twee compleet nieuwe kleuren bedacht.

 

Dat de Ninja 650 zoals ze 't bij Kawasaki zelf zeggen het beste van beide werelden is, de wereld van Sport en de wereld van Tour, dat hebben we dit jaar zelf nog ontdekt door met de Sport Edition een circuitdagje Mettet en met de Touring Edition een rondje IJsselmeer te doen. Twee totaal verschillende testen en bij beide testen stelde de Ninja 650 niet teleur. 

Op Mettet wist de Ninja 650 ons rijwieltechnisch te overtuigen met een goed rijwielgedeelte, goede vering en goede remmen, terwijl het blok met name in het middengebied en onderin erg sterk bleek te zijn. Doortrekken tot de begrenzer kon, maar was strikt genomen niet noodzakelijk. 

Tijdens het Rondje IJsselmeer waren het juist de toeristische aspecten waar de Ninja 650 in uitblonk. Comfort bleek de Ninja 650 op het lijf geschreven te zijn, evenals het rijgemak, het verbruik en ook nu weer het blok, dat ontzettend schakellui te rijden is. Meer dan eens reden we in 3e versnelling weg. 

Voor 2022 heeft Kawasaki geen aanpassingen aan rijwielgedeelte en motorblok gedaan, maar wel nieuwe kleuren bedacht. Net als voorgaande jaren is de Ninja 650 leverbaar in KRT Edition kleuren (Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White), nieuw zijn de kleuren • Pearl Robotic White/Metallic Carbon Gray en Metallic Matte Graphene Steel Gray

Leverbaar vanaf december 2022, prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.