Zoeken

Honda lanceert CB1000R Scorpion Special Edition

2 mei 2011
Dat Honda met de CB1000R een vette naked sportsbike in huis heeft zijn we het binnen de redactie wel unaniem over eens. Voor motorrijders die de standaard fiets niet vet genoeg vinden heeft Honda Nederland een speciale 'Scorpion' uitvoering op de markt gezet.

Honda_CB1000R_SE

De Honda Scorpion Special Edition is voorzien van een fraaie, titanium Akrapovic einddemper met koolstofvezel hitteschild, die de motor niet alleen beter afkleed maar bovendien voor een fraaier geluid moet zorgen. Maar dat is niet het enige wat op de Scorpion is terug te vinden, op de fiets is ook voorzien van een seatcover, een tankdopcover, een wielstickerset, een cover voor het koppelingsdeksel en een aluminiumlook cover voor het oliefilter.

Nog niet genoeg accessoires voor je? De Scorpion is bovendien voorzien van een undertray, terwijl de Pro Honda Selection Pack onderhoudskit ervoor moet zorgen dat deze fraaie Special Edition lang in nieuwstaat kan blijven.

De CB1000R Scorpion staat voor prijzen vanaf € 13.149 bij de dealer, wat betekent dat je voor de Scorpion kit geen € 1.542 maar slechts € 690 betaalt.