Zoeken

Harley-Davidson Forty-Eight pin-up girl

30 januari 2010

Je kunt van het merk vinden wat je wilt, maar het valt niet te ontkennen dat ze hun nieuwe modellen zondermeer in stijl weten te brengen. Tenminste, te oordelen aan deze foto van Harley-Davidson's nieuwe Forty-Eight.

Harley-Davidson_Forty_Eight.jpg 

Een gewone dag op kantoor, je kent het wel. Pling, seintje van de computer dat er een e-mail is binnengekomen en vervolgens aan de slag. Persbericht lezen, tekst opmaken, foto selecteren en bewerken en online zetten die hap. Zo, weer een nieuwsbericht online en op naar het volgende bericht. 

Tevreden met het resultaat ben ik dan ook redelijk verbaast als tijdens de daaropvolgende redactievergadering Vincent me vragend toespreekt. "Zeg, jij hebt toch dat persbericht van de nieuwe Forty-Eight verwerkt? Heb je die bijgevoegde foto's dan niet gezien?" Gevraagd naar het waarom wordt het me al snel duidelijk, ik moet die dag een acute aanval van algehele blindheid hebben gehad om deze foto over 't hoofd te zien. Een foto die zondermeer de pinup kalender van 2010 niet zou hebben misstaan.

Nu wild ik graag van de gelegenheid gebruik maken om dit recht te zetten en u, de lezer, mijn excuses aan te bieden voor deze colossale blunder. Ik zou willen zeggen, geniet ervan. Ga ik in de tussentijd even een bezoekje brengen aan Hans Anders.

Zie ook: