Zoeken

Fabriekskit voor Moto Guzzi V7

29 maart 2012
De nieuwe V7 is nog niet op de markt, of Moto Guzzi heeft al een nieuwe fabriekskit voor de klassieke racer op de markt gezet. Met de fabriekskit wordt de motor getransformeerd in een replica van de 1970's endurance racer.

Moto_Guzzi_V7_racer_kit

Toegegeven, om er een echte endurance replica van te maken had Moto Guzzi ook een onderkuip in de fabriekskit moeten opnemen, maar alleen de tophalf bovenkuip al is wat ons betreft al meer dan geslaagd. Het geeft de motor misschien een iets té hoog Paul Smart Replica gehalte, maar het onderstreept wel de klassieke uitstraling van de fiets.

Naast de tophalf bovenkuip is ook een eenpersoons zadel in de fabriekskit opgenomen. Volgens Moto Guzzi is de kit eenvoudig te monteren op elke V7 Cafe of V7 Racer. De fiberglas tophalf maakt gebruik van de bestaande ophangpunten van de koplamp, terwijl het zadel zo is om te ruilen.

De V7 fabriekskit kan ook op de V7 Classic, V7 Stone en V7 Special worden gemonteerd, maar dan zul je wel clipons moeten monteren. Hoeveel de kit gaan kosten is vooralsnog niet bekend.