Zoeken

Can-Am breidt gamma 2011 uit

29 september 2010

Het blijven vreemde eenden in de bijt, maar ze beginnen langzaam ook ons land te veroveren. Na de geslaagde lancering van de Can-Am Spyder RT touring roadster vorig seizoen, richt BRP voor modeljaar 2011 de aandacht op verfijning, stijl en ongeëvenaarde luxe.

Can-Am_Spider_Roadster_RT_LTD_3-4_front_Wht_11.jpg

Nieuw in 2011 is de Spyder RT Limited roadster, een uiterst luxueus touringmodel met geïntegreerde GPS, stevige reistassen, reishoes en een oogverblindende parelwitte kleur. Daarnaast hebben de ontwerpers van BRP ook de sportieve Spyder RS-S roadster uitgerust met twee nieuwe, indrukwekkende kleurencombinaties en een aantal zwarte accenten. Bovenop de nieuwe pakketten en kleuren hebben de ingenieurs van BRP het volledige gamma verfijnd. Zo wordt rijden met de Spyder roadster volgens BRP nog eenvoudiger, comfortabeler en vooral nog leuker.

Yves Luduc, vice-president en algemeen directeur, afdeling Noord-Amerika:
Luisteren naar en antwoorden op de feedback van onze klanten en dealers is een belangrijk onderdeel van alles waar BRP voor staat. Er zijn steeds meer eigenaren en dealers van Can-Am Spyders, en ze zijn niet te verlegen om hun ideeën en suggesties met ons te delen. Ons team heeft dankbaar rekening gehouden met hun feedback bij de ontwikkeling van de Spyder Roadsters voor 2011.

In de ruim drie jaar dat het voertuig op de markt is, is de Can-Am Spyder Roadster uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, verspreid via erkende BRP-dealers in ruim 58 landen. Met zijn unieke Y-structuur - twee wielen voor, één achter - biedt de Can-Am Spyder Roadster een volkomen unieke manier van rijden in de buitenlucht. Het stabiele driewielige ontwerp en het voertuigstabiliteitssysteem (VSS) met ABS en tractie- en stabiliteitsregeling, ontworpen door BOSCH en gebruikt in de auto-industrie, moeten de bestuurder dé ultieme rijervaring bezorgen. Bovendien biedt de Spyder ook gemoedsrust, zowel voor beginners als voor ervaren motorliefhebbers

Speciaal voor de lange-afstandsrijder die niets aan comfort en stijl wil inboeten, is er het nieuwe Can-Am Spyder RT Limited-pakket. Dit pakket omvat alle luxe functies van het Spyder RT-S-pakket, zoals een premium audiosysteem en snel aanpasbare luchtgeveerde achterophanging. Daarnaast heeft het nieuwe pakket een Garmin Zumo‡ 660 GPS die wordt gemonteerd op het stuur, vier bijpassende stevige reistassen en een reishoes. De oogverblindende "Pearl White" kleur en het speciaal geborduurde zadel maken dit luxueuze voertuig compleet.

Can-Am_Spider_RS-S_3-4_rear_Mag__11.jpg

Voor de sportliefhebbers hebben de ontwerpers van BRP het topmodel Can-Am Spyder RS-S een nog agressievere look gegeven. Twee nieuwe metallic kleurenopties - Alloy Orange en Pure Magnesium - worden aangevuld met een zwart tweekleurenschema en een waaier aan zwarte elementen, waaronder wielen met zes spaken uit legering, spatborden en koolstofzwarte aluminium onderdelen.

Mocht de naam BRP je trouwens niet zoveel zeggen, de vennootschap Bombardier Recreational Products Inc. (BRP) is wereldleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, fabricage, distributie en marketing van gemotoriseerde recreatievoertuigen. Tot haar merken en producten behoren: Ski-Dooen Lynx-sneeuwscooters, Sea-Doo-waterscooters en -boten, Evinrude- en Johnsonbuitenboordmotoren, directe-injectietechnologieën zoals E-TEC, Can-Am ATVterreinvoertuigen, side-by-sides en roadsters, als ook Rotax-motoren. BRP-producten worden in meer dan 90 landen verspreid.