Zoeken

Aprilia maakt prijzen Caponord bekend

21 februari 2013
Op de openingsdag van de Motorbeurs in Utrecht heeft Aprilia importeur Piaggio Benelux de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe Caponord. De 1200 Allroad, die in twee uitvoeringen op de markt wordt gezet, is vanaf maart bij de dealers en leverbaar voor een prijskaartje vanaf € 14.990 in Nederland en € 13.290 in België

Aprilia Caponord

Na een flinke tijd afwezigheid heeft Aprilia de handschoen weer opgepakt in het allroad segment met de lancering van de nieuwe Caponord 1200, die in twee verschillend uitvoeringen op de markt zal worden gezet. De standaard versie wordt aangedreven door hetzelfde motorblok als de Dorsoduro 1200, wat voor toepassing in de Caponord is aangepast en in een compleet nieuw rijwielgedeelte is gemonteerd. De motor is standaard voorzien van ABS en ASR.

Naast de standaard versie heeft Aprilia ook nog een Travel Pack versie in het program, die over een uitgebreid elektronicapakket beschikt met daarin Aprilia Dynamic Damping (ADD), cruise control, een middenbok en een kofferset. Beide modellen, die vanaf maart bij de dealer te aanschouwen zijn, zijn leverbaar in de kleuren wit, grijs en rood.

Prijzen Aprilia Caponord 1200 Nederland
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 14.990,-
Aprilia Caponord Travel pack: € 17.990,-

Prijzen Aprilia Caponord 1200 België
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 13.290,-
Aprilia Caponord Travel pack: € 15.780,-